• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HBO Max se gasi ranije nego što se očekivalo

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Iako je prvobitno planirano da se HBO Max striming servis ugasi na ljeto 2023, to će se ipak desiti nešto ranije.

 HBO Max se gasi na proljeće 2023. Izvor: SMARTLife

HBO Max platforma je veoma popularna kod nas, pa je mnoge iznenadila vest da će biti ugašena, a da će Warner Bros. Discovery na ljeto 2023. spojiti ovaj striming servis i Discovery+ u potpuno novu platformu za gledanje sadržaja. Tokom posljednjeg razgovora o zaradi, predsjednik i izvršni direktor kompanije WBD, Dejvid Zaslav, rekao je da će kombinovana usluga stići ranije nego što se očekivalo - u proljeće 2023. godine.

Ova dva servisa zajedno imaju 94,9 miliona pretplatnika, od kojih je velika većina onih koji su pretplaćeni na HBO i HBO Max. To uključuje i 2,8 miliona novih korisnika, od kojih većina dolazi sa tržišta izvan SAD.

Pored kombinovanog striming servisa, kompanija WBD planira da u 2023. lansira i besplatnu TV uslugu (FAST) podržanu reklamama, a takođe je saopštila da ulaže u sadržaj na istorijskim nivoima, navodeći angažovanje režisera Džejmsa Gana i producenta Pitera Saftana kao kopredsedavajućih i izvršnih DC Studios direktora.

Još uvijek nije jasno kako će novi kombinovani servis izgledati ili kako će se zvati. Prethodno je navedeno da će se oslanjati na HBO sadržaj, odnosno na tehnologiju Discovery+ servisa, što je posebno važno ako uzmemo u obzir veliki broj korisnika koji su se žalili na rad HBO Max aplikacije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS