• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proactive 2023: Nauka, mediji, kreativa i zabava!

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Konferencija Proactive World Cafe biće održana od 25. do 27. maja na Jahorini

 Proactive 2023. konferencija - najava Izvor: Promo

Kroz panel diskusije i radionice ovogodišnja konferencija će se baviti značajem nauke, naučne i medijske pismenosti, medijskim sadržajima i platformama, kreativnim metodologijama i alatima, i drugim važnim komunikacijskim i društvenim temama.

"S ponosom najavljujemo PROACTIVE World Cafe u kom će učesnike i učesnice voditi Nataša Kilibarda kroz temu: Naučna pismenost - akademska privilegija ili pravo svih?, Dajana Šipraga Zlojutro s temom o toksičnosti uspjeha i filtera na društvenim mrežama, te kako sačuvati mentalno zdravlje, Slađan Tomić s kojim ćemo diskutovati da li je TikTok prilika za novinare i novinarke i plasiranje provjerenih sadržaja. Na pitanje 'Ko danas proizvodi vijesti i gdje da ih plasiramo' odgovore će ponuditi Robert Čoban, s Nerminom Zejnilovićem ćemo diskutovati je li vještačka inteligencija alat ili konkurencija, a Miloš Đajić će moderirati sesiju Kako do društvenih promjena", kažu organizatori.

PROACTIVE 2023 je regionalna konferencija o komunikacijama koja već 18 godina, od 2005., okuplja stručnjake i stručnjakinje iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Evrope. Namijenjen je svima koji dolaze iz komunikacijske prakse korporacija, institucija, organizacija kao i osobama iz medija, menadžmenta i ljudskih resursa. Ukratko, svi kojima su odnosi s ljudima i komunikacija u opisu posla.

Ovogodišnje izdanje će staviti fokus na ulogu i odgovornost komunikacijskih praksi u održivom razvoju te povećanju pismenosti - bazične, medijske, naučne i informacione. PRoWoke&Change, provocirati, probuditi i promijeniti, slogan je pod kojim će razvoju industrije doprinijeti oni koji o njoj najviše znaju: praktičari.

PROACTIVE, regionalna konferencija posvećena odnosima s javnošću i komunikacijama, održaće se od 25 - 27. maja 2023. godine na Jahorini, u hotelu Rajska dolina. Više informacija potražite na OVOM LINKU.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS