• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova iPhone serija stiže u septembru: Šta znamo o njoj, a šta se nagađa...

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Očekuje se da će kompanija Apple sljedećeg meseca predstaviti iPhone 15.

 U septembru izlazi iPhone 15 Izvor: YouTube/screenshot/MacRumors

Datum događaja još uvijek nije objavljen, a zanimljivo je da je na indijskom sajtu za verifikaciju uočen Apple smartfon sa brojem modela A3094.

Vjeruje se da bi Apple A3094 mogao biti dio serije iPhone 15, budući da se očekuje da ta serija bude lansirana sljedećeg meseca, a sertifikacija je već zabilježena u Indiji. Evo nekoliko detalja o tome:

Apple A3094 je dobio sertifikaciju od strane indijskog biroa za standarde pod kategorijom mobilnih telefona. Iako sertifikat ne otkriva puno, već je dosta informacija procurilo.

Nagađa se da će gigant iz Kalifornije lansirati četiri modela u okviru iPhone 15 serije - iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Postoje glasine da će iPhone 15 Pro modeli imati USB Type-C priključak za punjenje.

Takođe, priča se da će iPhone 15 Pro modeli biti dostupni i u "krimson" ("grimiznoj") boji. Što se tiče "običnih" modela, očekuje se nova zelena opcija. Oba modela, iPhone 15 i iPhone 15 Plus, vjerovatno će imati kameru od 48MP, slično kao iPhone 14 Pro serija.

iPhone 15 Pro modeli će vjerovatno imati kućište od titanijuma. Takođe se spominje da bi ovi telefoni mogli imati dugmiće sa taktilnim odzivom i dugme za isključivanje zvuka. Sljedeći iPhone bi mogao podržavati bežično punjenje snage 15W, čak i sa punjačima koji nisu MagSafe. Takođe, navodi se da je proizvodnja iPhone 15 već počela u nekim dijelovima Indije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS