• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte kako je bilo na 5. “Konverziji”: Prisjetite se najboljih trenutaka (FOTO, VIDEO)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Banjalučki Banski dvor bio je krajem aprila ove godine mjesto susreta vrhunskih predavača i brojnih posjetilaca, stručnjaka i entuzijasta, zainteresovanih za lični i poslovni rast i razvoj.

 6.JPG Izvor: Konverzija/Promo

Preko 500 učesnika iz regiona i 20 vrhunskih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga su u jedinstvenom ambijentu imali priliku da razmijene iskustva, da se povežu, diskutuju o najnovijim trendovima iz oblasti marketinga...

Predavanja iz oblasti Facebook i Google oglašavanja, AI-a, izgradnje online shopova, digitalnih proizvoda, društvenih mreža samo su neke od tema o kojima se razgovaralo.

“Kako je riječ o jubilarnom održavanju, ove godine okupili smo najbolje od najboljih predavača svih prethodnih godina. Interesovanje za ulaznice je bilo izuzetno i već sada moramo da razmišljamo gdje ćemo smjestiti narednu konferenciju. Raduje nas što vidimo poznata lica, ljudi nam se vraćaju iz godine u godinu, firme šalju cijele timove na edukaciju. Radimo na tome da svake godine povećamo kvalitet i ponudimo nešto novo, što je za ovu industriju izuzetno važno. Po rezultatima izgleda kao da nam dobro ide”, rekla je Ljiljana Šipragić, direktorica konferencije.

Izvor: Konverzija/Promo

Na svečanom otvaranju ispred Vlade Republike Srpske i resornog ministarstva prisutnim se obratio ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Željko Budimir, ističući tom prilikom značaj ovakvog događaja za digitalnu transformaciju Republike Srpske.

Počelo je pitanjem "Da li se razumijemo?", nastavilo se pričom o viralnim sadržajima, digitalnim "rudnicima zlata", a bilo je, neizbježno, riječi i o politici. SEO i AI su svakako neizbježne teme na ovakvim skupovima, kao i njen uticaj na naše prave i virtuelne živote. A završeno je, kako i priliči - velikom žurkom.

Pogledajte aftermovie:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS