• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo Windows ažuriranje, novi problemi

Autor Ilija Baošić

Korisnici širom sveta prijavljuju da oktobarsko ažuriranje Windows operativnog sistema nije dobro prošlo.

 Windows 11 KB5031455 ažuriranje problemi Izvor: Microsoft

Korisnici Windows 11 operativnog sistema su dobili ažuriranje pod KB5031455, međutim korisnici širom svijeta prijavljuju da im ova nadogradnja zadaje probleme - nekima prilikom pokušaja instalacije, a nekima nakon.

Prema žalbama koje se mogu videti na raznim forumima i društvenim mrežama, neki računari, koji pokreću Windows 11 22H2 verziju, nailaze na probleme kada pokušaju da instaliraju KB5031455 ažuriranje, koje donosi nove funkcije kao što su Copilot, dodatnu funkcionalnost "Start" menija, kao i alat za sigurnosno kopiranje u oblaku.

Ovo ažuriranje je takođe trebalo da riješi neke poznate probleme, među kojima je i problem sa curenjem memorije. Međutim, određeni broj ljudi prijavljuje da im pokušaj instalacije izbacuje razne poruke o greškama, uključujući 0x800f081f, 0x8007007e, 0x8000ffff, 0x800f0984 i 0x80073701.

Značajnije, korisnici koji su uspešno instalirali nadogradnju takođe prijavljuju razne bagove. Neki gejmeri tvrde da nailaze na problem sa igrama iz Epic Games Store prodavnice, primarno sa Fortnite i Horizon Zero Dawn naslovima, koji padaju pri pokretanju i odbijaju da se učitaju.

Izvor: Unsplash

Kroz komentare se može saznati da i neke integrisane Windows aplikacije, kao što je File Exprorer, ne rade pravilno. Rješenje koje se korisnicima savjetuje je da, ukoliko su naišli na neke od ovih problema, deinstaliraju sva problematična ažuriranja i sačekaju da Microsoft ispravi bagove.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:23
Windows Copilot
Izvor: Microsoft
Izvor: Microsoft

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS