• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurile nove informacije: Evo kakve će kamere i "leđa" imati predstojeći top iPhone 16 telefoni

Autor Miloš B. Jovanović

Poznati dojavljivač Digital Chat Station upravo je otkrio svoja nova saznanja najsnažnijim Apple-ovim pametnim telefonima za ovu godinu

 iPhone 16 telefoni kamere specifikacije Izvor: MacRumors

Pametni telefoni iPhone 16 serije još uvijek su miesecima daleko od zvaničnog predstavljanja, ali to ne sprečava one koji dolaze do informacija o njihovom razvoju da to podijele sa ljubiteljima tehnologije.

Upravo zahvaljujući tome saznali smo nove detalje o top modelima predstojeće generacije Apple iPhone-a, jer upravo su procurile nove informacije o kamerama i specifikacijama modela 16 Pro i 16 Pro Max.

iPhone 16 Pro modeli će imati glavnu kameru sa senzorom od 1/1.14 inča i periskopskim telefoto sočivom, objavio je na svom profilu na kineskoj društvenoj mreži Weibo poznati dojavljivač Digital Chat Station. Jači "Max" model će, najvjerovanije, imati unapređene mogućnosti zuma i bolji prijem svjetlosti primarnog senzora, u odnosu na svoje prethodnike.

I zadnji panel novih Appleuređaja će pretrpiti izvjesne promjene, tvrdi dojavljivač.

Prema njegovim riječima, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max imati stakleni, odnosno zadnji panel napravljen zajedničkim livenjem stakla i plastike, što je rešenje za koje dojavljivač tvrdi da će i kineski Huawei koristiti identičnu tehniku na nekima od svojim predstojećih modela.

Sudeći prema skorijim informacijama, dizajn budućih uređaja iPhone 16 Pro serije otkriven je na nedavnim renderima, na kojima je prikazan novi "Capture" taster.

Ova telefona, i iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max, imaće manji otvor za selfi kamere sa prednje strane (Dynamic Island), unapređene senzore tih kamera, kao i nešto duži i širi ekran.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:50
iPhone 11 eksplozija uživo
Izvor: X / Clowwdie_
Izvor: X / Clowwdie_

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

bola

Sve gore i gore

RECENZIJE

TIPS & TRICKS