• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Realizovan projekat „Budi kreativan“

Autor mondo.ba

U četvrtak je u prostorijama Centra za podršku biznisu Opštine Centar Sarajevo održana je kreativna radionica iz web dizajna.

Voditelj radionice je bio vrsni poznavalac web stvaraštva sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru računarske grafike Igor D. Dugonjić, a učestvovale su mlade osobe za ovakav vid neformalnog obrazovanja.

Na radionici su se učesnici upoznali sa osnovnim tehnikama web dizajna i sa izradom web stranica u alatima "Dreamweaver" i "WordPress". Radionica predstavlja finalnu aktivnost projekta „Budi kreativan“ koji je realizovalo Udruženje Centar kreativnih inicijativa mladih - SYMBIOSIS. Projekat je finansijski podržala Opština Centar Sarajevo.

Kako je saopšteno cilj projekta je doprinos razvijanju svijesti kod mladih o potrebi za njihovim usmjeranjem i profesionalnom orjentacijom ka kreativnim zanimanjima u svrhu njihovog efikasnijeg pozicioniranja na tržištu.

Na projektu je provedena analiza o tome koja su od kreativnih zanimanja iz sektora usluga najinteresantnija mladim osobama. Rezultati analize su pokazali da je mladima najatraktivnije zanimanje web dizajn, što nas je i opredjelilo da ovo zanimanje odaberemo za temu radionice.

Centar kreativnih inicijativa mladih - SYMBIOSIS će i u narednom periodu da realizuje slične aktivnosti s ciljem otkrivanja novih budućih „kreativaca“ i njihovog uključivanja u oblikovanje i dizajniranje poslovnog svijeta modernim tehnikama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS