• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WeAreDevelopers Developers Connect Day 27. novembra u Beču

Autor mondo.ba

WeAreDevelopers Developers Connect Day je ekskluzivni event za 50 developera koji se održava 27. novembra, neposredno prije početka WeAreDevelopers Congress Vienna 2019.

WeAreDevelopers Developers Connect Day predstavlja priliku za developere da izbjegnu svakodnevnu rutinu i učestvuju u aktivnostima ispunjenom danu gdje će se susresti sa istomišljenicima, učiti od njihovih partnera i generalno se dobro zabaviti u Beču.

Developeri će imati priliku učestvovati u interaktivnim izazovima i aktivnostima koje im mogu pomoći da riješe probleme s kojima se susreću tehnološki timovi vrhunskih IT kompanija iz Austrije poput ÖBB, Accenture, Bitpanda i mySugr. Inicijativa se razvija u partnerstvu sa Vienna Business Agency.

Možda će vas zanimati

Ovo je prvi put da WeAreDevelopers priprema događaj ovog tipa, te se iz organizacije nadaju da će potaknuti i druge da organizuju slične događaje u developerskim zajednicama u Evropi. Organizatori su poduzeli sve što je potrebno kako bi učesnici nesmetano uživali u specijalnom danu, od obezbjeđenih obroka, transporta, pa do besplatnih kotizacija za WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 i World Congress 2020, kao i WE Night (zvanična kongresna večera za govornike i predstavnike kompanija i partnera).

"Developers Connect Day inicijativa je jedinstvena prilika za software developere da steknu uvid u tehnološke kompanije kao što su ÖBB, Bitpanda, mySugr i Accenture, te da vide iz prve ruke kako i na koji način pristupaju rješavanju velikih problema", dodaje Thomas Pamminger, suosnivač i CPO WeAreDevelopers.

Više informacija o WeAreDevelopers Developers Connect Day potražite na OVOM linku.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS