• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda prodala dva bisera u jednom danu!

Autor Dragan Šutvić

Još dva transfera na "Marakani".

 Crvena zvezda prodala dva igrača u Seriju A u jednom danu  Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda rastala se sa dvojicom igrača, krilnim napadačima Stefanom Mitrovićem (21) i Urošem Kabićem (20) i obojica odlaze u Italiju! Mitrović će nastaviti karijeru u Veroni za 1,3 miliona evra, dok Kabić odlazi u Torino, na pozajmicu uz dogovoreno pravo otkupa za dva miliona evra.

"Stefan Mitrović je napustio Crvenu zvezdu poslije 72 odigrane utakmice i 13 postignutih golova. Stefane, puno sreće u nastavku karijere želi ti tvoja Zvezda", saopštili su crveno-bijeli o igraču koji je na poziv Dejana Stankovića došao iz Radničkog iz Niša krajem ljeta 2022. godine. Na "Marakani" je imao odličan početak, postao i "A" reprezentativac, ali nije bio u planovima Baraka Bahara ove sezone, kao što očigledno i Vladan Milojević uigrava tim bez njega.

Sa druge strane, Uroš Kabić došao je prošlog ljeta iz Vojvodine za 800.000 evra, takođe je imao malu minutažu kod Bahara i odigrao je samo šest utakmica za Zvezdu, uključujući jedan nastup je i u Ligi šampiona. "Tim hrvatskog trenera Igora Jurića jači je za perspektivnog ljevonogog napadača Uroša Kabića, koga je Torino već pratio u prošlosti. On dolazi na pozajmicu, sa pravom otkupa za dva miliona evra", objavio je poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Ranije u ovom prelaznom roku Zvezda je prodala desnog beka Kostu Nedeljkovića (18) Aston vili za devet miliona evra, a očekuje se i transfer centarfora Zvezde Jovana Mijatovića u Njujork siti za osam miliona, uz dogovor da kroz bonuse taj iznos dostigne i 10 miliona evra.

Sa druge strane, svakog dana se očekuje potvrda dolaska najzvučnijeg pojačanja Zvezde ove zime - centarfora Mladosti iz Lučana Uroša Sremčevića (17) za dva miliona evra. Takođe, u posljednja 24 sata glasno je odjeknula i još nezvanična najava da će u Zvezdu doći još jedan igrač iz Južne Koreje, desni bek Seol Jung Vu.

Crveno-bijeli će u novom sastavu i pod vođstvom novog-starog trenera Vladana Milojevića odigrati prvi takmičarski meč u nastavku sezone 10. februara, kada će na "Marakani" gostovati Voždovac. "Zmajevi" su u prvom dijelu sezone pobijedili Zvezdu, ali su se ovog četvrtka iznenada rastali sa perspektivnim trenerom Markom Savićem. Uzbudljiv prelazni rok u čitavoj Superligi, a pogotovo u Crvenoj zvezdi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC