• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sprema "bombu"? Pregovori su počeli! Crno-bijeli žele poznatog asa - u Areni igrao F4 Evrolige!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli navodno već razgovaraju o dolasku dokazanog šutera u tim Željka Obradovića!

 Partizan sprema "bombu"? Pregovori su počeli! Crno-bijeli žele poznatog asa - u Areni igrao F4 Evrolige! Izvor: MN PRESS

Partizan želi da dovede američkog beka-šutera Tajlera Dorsija, objavio je "Sport klub". Doskorašnji šuter Olimpijakosa trenutno je igrač Dalas Maveriksa, ali igra za razvojni tim te NBA ekipe, a sada navodno postoji mogućnost da opet zaigra u Štark areni, u kojoj je prošle sezone nastupao na Fajnal-foru Evrolige, kao i u dresu grčke reprezentacije protiv Srbije.

Dorsi je rođen u Kaliforniji 1996. godine, igrao je u NBA ligi za nekoliko timova, ali je uvijek bio prebacivan u njihove razvojne timove (Atlanta, Memfis, sada Dalas). U evropskoj košarci pojavio se 2019. kao as Makabija, sa kojim je osvojio dvije titule prvaka Izraela, a prošle godine nastupao je za Olimpijakos i nametnuo se NBA skautima, koji su ga pozvali da još jednom pokuša preko okeana. Međutim, sada bi po svemu sudeći mogao nazad u Evropu - u Partizan.

Njegovim dolaskom, crno-bijeli bi na bekovskoj poziciji napravili paklen tandem Panter - Dorsi i dodatno bi povećali svoj napadački potencijal, u kojem na spoljnim pozicijama bitnu ulogu imaju i iskusni evroligaški šuter Džejms Naneli, raznorsni ofanzivac Dante Egzum, iskusni srpski šuter Danilo Anđušić, dok se očekuje i povratak Alekse Avramovića. Ovaj bombastičan transfer nagoviješten je dan poslije bolnog poraza Partizana u prvom evroligaškom derbiju.

Više vijesti o

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC