U potrazi za Kolarevićem i ronioci SAJ-a

Ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS uključio se danas u pretragu Vrbasa u potrazi za Darkom Кolarevićem (26) kojem se svaki trag gubi od subote, potvrđeno je za Mondo u MUP-u Republike Srpske.

0
A- A A+
Darko Кolarević, nestao Foto: PU Banjaluka

Kolarević se u subotu oko 17 sati udaljio iz porodične kuće u ulici Zmaj Ognjena Vuka u Banjaluci.

Njegova majka danas nam je kratko potvrdila da je bila sa roniocima i čamcima koji su krenuli od Lendrinog mlina u Banjaluci.

"Ne mogu sa njima, ali imam još toliko snage da ih čekam na obali, da se nadam i vjerujem", kazala je majka nestalog mladića.

Policijskoj upravi Banjaluka je u nedjelju oko osam časova prijavljeno da se Кolarević, koji je rođen 11. decembra 1993. godine u Gradišci, a nastanjen u Banjaluci, u subotu oko 17 sati udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Iz policije su naveli da je visok oko 205 centimetara, mršavije građe, smeđih očiju i smeđe kratke kose.

Nestao mladić iz Banjaluke

Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao majicu kratkih rukava, plavi šorts i plave papuče sa natpisom „FILA“.

Policijska uprava Banjaluka je apelovala na sve građane da ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.

"Sa svim radnjama u skladu sa uputstvom o potražnoj delatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe", istaknuto je ranije iz PU Banjaluka.

Ostale vijesti