• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Glas naroda" za bolji život u RS

Građani Banjaluke i ostalih gradova RS okupiće se u subotu na Trgu Krajine kako bi "iskazali nezadovoljstvo povodom sveopšteg socijalnog statusa građana RS"

 "Glas naroda" za bolji život u RS Izvor: MONDO

Mirni marš građana pod nazivom "Glas naroda" postao je legalan pošto je od MUP-a RS dobio dozvolu za jednočasovno održavanje u subotu, 5. februara, na relaciji Trg Krajine - Gospodska ulica - prelazak kod Narodnog pozorišta Republike Srpske - Park "Mladen Stojanović", u terminu od 12 do 13 sati, saopšteno je na Fejsbuk grupi ove građanske inicijative.

Najavljeni skup, koji je prvobitno trebao da se održi 2. februara, usljed sve većeg broja molbi kako građana Banjaluke, tako i građana drugih gradova Republike Srpske, pomjeren je za neradni dan, tačnije subotu, 5. februar.

"Skup je poprimio širi oblik izražavanja nezadovoljstva, te je tako u ciljeve mirnog marša pored podrške borcima, invalidima i porodicama poginulih, pripadnika VRS, uvršteno: izražavanje nezadovoljstva zbog sveopšteg socijalnog statusa građana Republike Srpske i nezadovoljstvo stanjem u obrazovnom sistemu", navedeno u saopštenju upućenom medijima.

"Glas naroda nije incijativa niti jedne političke stranke - opcije ili strane službe kako bi se rušila vlast", saopšteno je na Fejsbuk grupi i upućen poziv građanima Republike Srpske da se u subotu u 12 sati na banjalučkom Trgu Krajine okupe u što većem broju.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE