• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanke preko braka do hiljadarki

Dvije Banjalučanke su navodno od muškaraca iz Prijedora, koje su pronašle preko oglasa, tražile brak da bi kasnije iste iskorištavale za novac!

 Banjalučanke preko braka do hiljadarki Izvor: MONDO

Prijedorska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Banjalučanki Gordane Ćutković (38) i Milane Topalović (31), osumnjičenih da su u Prijedoru počinile dvije prevare kojima su stekle protivpravnu korist od 12.000 KM, saznaje Srna u policiji.

U izvještaju se navodi da su njih dvije u julu prošle godine stupile u kontakt sa licima čije su telefonske brojeve nalazile u javnim oglasima, te da su ih lažnim pričama dovodile u zabludu i uzimale im novac, ostvarivši oko 12.000 KM protivpravne imovinske koristi.

Prema nezvaničnim informacijama, Gordana i Milana nalazile su u oglasima muškarce koji traže brak ili ljubavnu vezu, sa njima bile u stalnom telefonskom kontaktu, a onda im ispričale da im se sestra iznenada razboljela i da mora hitno na liječenje u Beograd, za šta su morale pozajmiti veći iznos novca.

Dvojica Prijedorčana, koji su nasjeli na njihovu priču, sami su ponudili da im pomognu i dali im 8.800 odnosno 3.200 KM, a od tada im se one nisu javile.

Policija sumnja da su se Gordana i Milana i ranije bavile ovakvim prevarama, ali da je oštećene sramota da ih prijave. Stoga policija poziva sve žrtve da se jave, napominjući da je diskrecija zagarantovana.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE