• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedor: Vilama na novinare

Novinare više medija koji rade u Prijedoru napao je u srijedu sin Ostoje Šobota iz Brezičana, na čijem je štaglju izbio požar.

 Prijedor: Vilama na novinare Izvor: MONDO

Na mjestu događaja bili su novinari, fotoreporteri i snimatelji RTRS-a, BN-a, ATV-a, "Dnevnog avaza", "Kozarskog vjesnika" i RTV "Prijedor", a sin vlasnika imanja pokušao je spriječiti snimatelje i fotoreportere u radu prijeteći im vilama.

Novinar "Dnevnog avaza" Mira Zgonjanin rekla je da su medijske ekipe na mjesto događaja došle po pozivu vatrogasaca, ali da im je mladić onemogućio rad.

"Nismo iznenađeni nego šokirani. Došli smo na zadatak da radimo svoj posao, a otjerani smo kao posljednji bijednici", kaže Zgonjaninova.

Nakon što su napustili imanje, fotoreporteri i snimatelji nastavili su raditi sa seoskog puta, tik uz parkirano vatrogasno vozilo, ali ih je nasilni mladić i odatle otjerao verbalno ih vrijeđajući.

Prijedorskim vatrogascima požar je prijavljen jutros u 9.15 časova i intervencija je trajala do 14.30 časova. Izgorjelo je 20 kubika sijena i jedno zaprežno vozilo.

Zamjenik komandira prijedorskih vatrogasaca Mile Novaković rekao je da uzrok požara još nije poznat, da u objektu nije bilo ni grijnih tijela ni elektroinstalacija i da postoji mogućnost da je vatru izazvala varnica iz dimnjaka sa susjednog objekta.

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka pozvao je predstavnike medija koji su napadnuti ili koji na bilo koji način osjećaju da im je bezbjednost bila ugrožena prilikom obavljanja posla, prijave to policiji da se utvrdi eventualno postojanje krivičnog djela ili prekršaja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE