• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanina izujedao pas na očigled prolaznika!

Bogdana Sekulića iz Banjaluke napao je čopor pasa lutalica u pokušaju da zaštiti suprugu koja je u šestom mjesecu trudnoće.

 Banjalučanina izujedao pas na očigled prolaznika! Izvor: MONDO

"Prije desetak dana izašao sam sa suprugom u šetnju i kada smo bili pored Venecija mosta napalo nas je nekoliko pasa. Tada mi je bilo bitno samo da zaštitim suprugu, jer je ona u drugom stanju i ne bi joj odgovaralo da prima vakcine", ispričao je Sekulić.

Pojedini prolaznici su, ističe Sekulić, samo gledali šta se dešava, nisu čak ni pokušali da im pomognu. U pomoć im je pritekao samo jedan bračni par koji je bacao kamenje dok se psi nisu razbježali, piše "Fokus".

"Nakon toga, ja sam primio vakcine protiv bjesnila, a sada radi prevencije primam i vakcine protiv tetanusa", ispričao je Sekulić i dodao da je o ovom problemu obavijestio gradsku Higijeničarski službu.

Sekulić ističe da do danas nije dobio informaciju da li su pronašli psa, da li je riječ o psu lutalici ili ima vlasnika.

Rukovodilac Higijeničarske službe u Banjoj Luci, Slaven Grbić, ističe da je upoznat s problemom koji se nedavno desio kod Venecija mosta.

"U tom slučaju nije se radilo o psu lutalici, nego psu koji ima ima vlasnika, a koji ga je tek tako pustio i tretira se kao neodgovoran. Taj slučaj smo predali Komunalnoj policiji jer je to u njihovoj nadležnosti", rekao je Grbić i dodao da se broj pasa lutalica na gradskim ulicama smanjuje.

Iz banjalučkog Doma zdravlja ističu da posljednjih dana nisu zabilježeni slučajevi da su se građani javljali porodičnom ljekaru zbog ugriza pasa.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE