• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvorica uhapšenih u akciji “Strijelac”

Banjalučka policija je u dvodnevnoj akciji "Strijelac" lišila slobode organizovanu grupu od četiri osobe, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

 Četvorica uhapšenih u akciji “Strijelac” Izvor: MONDO

Policija je pretresla četiri lokacije na području Banjaluke i Čelinca na kojima je pronašla i oduzela 286 predmeta za koje se sumnja da potiču iz provalnih krađa.


Na osnovu naredbe Osnovnog suda, 9. i 10. februara pretresene su porodične kuće lica Ž.K. u mjestu Racune, opština Banjaluka, te lica D.Đ, D.J. i A.R. na području opštine Čelinac.

Pretresom u mjestu Racune pronađeno je i privremeno oduzeto 286 predmeta za koje se sumnja da potiču iz provalnih krađa u porodične kuće na području Banjaluke i okolnih opština.

Do sada je utvrđeno da dio pronađenih predmeta potiče iz porodičnih kuća na području više mjesta u opštini Banjaluka, i to Piskavica, Gornja Piskavica, Gornji Pervan i Slavićka.

Policija je nakon obrade predala lice Ž.K, uz izvještaj o tri teške krađe, u nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka. Ostali su pušteni na slobodu i u toku je utvrđivanje njihove eventualne krivične odgovornosti.

Akcija "Strijelac" ima za cilj sprečavanje, zatim identifikovanje i razbijanje kriminalnih grupa koje organizovano kradu na području Banjaluke i susjednih opština.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE