• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Obračun vlasti s kriminalom je farsa

Partija demokratskog progresa smatra da vlasti Republike Srpske nemaju iskrenu namjeru da se obračunaju sa kriminalom i korupcijom u RS.

 PDP: Obračun vlasti s kriminalom je farsa Izvor: MONDO

Međunarodni sekretar PDP-a Igor Crnadak je na nedjeljnoj konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je za ovu stranku "prazna priča i obična farsa" nedavno održana tematska sjednica Vlade RS o borbi protiv kriminala i korupcije i pismo predsjednika RS, koje je istim povodom upućeno pravosudnim institucijama RS.

On tvrdi da vlast u Srpskoj već pet godina nije riješila nijedan krupan problem i nijedno pitanje iz oblasti korupcije i kriminala, odnosno zloupotrebe javnih sredstava.

Crnadak kaže da je najveći problem taj što u RS ne postoji politička volja za borbu protiv kriminala i korupcije, koju bi trebalo da kreira vlast RS.

"Tužilaštva, sudovi i pripadnici MUP-a RS trebaju dobiti odriješene ruke i da se bore protiv ovog problema", rekao je Crnadak i dodao da Vlada RS teško može stvoriti takav ambijent, jer "nema dovoljno slobode i samostalnosti u radu".

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE