• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blokiran saobraćaj u centru Banjaluke zbog poskupljenja parkinga (FOTO/VIDEO)

Autor Brankica Spasenić

Članovi Gradskog odbora SNSD-a predvođeni Vladom Đajićem, predsjednikom GO SNSD-a Banjaluka, odbornici ove stranke u Skupštini grada, stranački aktivisti i simpatizeri, blokirali su danas saobraćaj kod Gradske uprave zbog poskupljenja parkinga u u Banjaluci.

 Protest zbog poskupljenja parkinga u Banjaluci Izvor: Mondo - Nikolina Damjanić

Đajić je Kabinetu gradonačelnika Banjaluke Drašku Stanivukoviću (PDP) dao rok do petka da se cijene parkinga vrate na staro, uz ultimatum da će u protivnom u ponedjeljak ponovo izaći na ulicu.

Cijene parkiranja su poskupile juče i iznose tri KM za svaki započeti čas parkiranja na parkiralištima u nultoj tarifnoj zoni.

U prvoj tarifnoj zoni je dvije KM za svaki započeti sat parkiranja, a cjelodnevna karta iznosi sedam KM.

Na početku protestnog okupljanja, Đajić je pozvao okupljene na minut ćutanja zbog tragedije u Gradačcu, povodom koje je danas u Republici Srpskoj i FBiH danas dan žalosti.

"Banjaluku vodi nestručna, nekulturna, neobrazovana osoba, spremna na sve da bi zadovoljila svoje bolesne ambicije i frustracije. Ono što me najviše razljutilo je kada sam čuo da je poskupio parking da bi izbjegao gužve u centru grada. Šta to znači, ne smijemo dozvoliti da se samo bogati ovdje parkiraju. Ova odluka je nelegitimna i nelegalna, sve je ovdje nelegalno", rekao je Đajić.

Poskupljenje parkiranja izazvalo je nezadovoljstvo Banjalučana, a iz Gradske uprave Banjaluka su naveli da je razlog smanjenje gužve u centru grada, sa ciljem da se građani preorjentišu na alternativne vidove prevoza.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Haha

Još jedna u nizu prestava da bi se Draško prikazao kao neka opozicije, jer samo pomoću trojanskog konja SNSD može opet pobjediti u Banjaluci

RS

Mislim sto je puno puno je. Guzva se rasterecuje tako sto se grade novi parkinzi a ne duplanjem cijena. Ne placa niko parking zato sto je jeftin nego sto mora.

borba

Sve žešća borba između Draška i Đajića za Dodikovu naklonost. Što je najgore ne daju narodu mira ni za vrijeme godišnjih odmora, a njima plata liježe radili ili hodali po ulici dok radna mjesta zjape prazna još ovaj doktor pa ko mu pregleda pacijente u radno vrijeme. U septembru će oni avionom na egzotične destinacije a ti narode samo štrajkuj

@borba

@borba Drasko nije za 8-9godina jedne plate podigao, sve dao u humanitarne svrhe.

MONDO REPORTAŽE