• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održano prvo kolektivno vjenčanje u Banjaluci

U banjalučkom parku "Petar Kočić" u subotu je održano prvo kolektivno vjenčanje pod nazivom "Svadba za pamćenje 2011" na kojem je brak zaključilo 15 parova.

 Održano prvo kolektivno vjenčanje u Banjaluci Izvor: MONDO

Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović rekao je da je ovo jedan od najljepših događaja koji se desio u Banjaluci u proteklih nekoliko godina.

"Porodica je temelj svakog društva i društvo u kojem se ne njeguje ta vrijednost ima veliku šansu da propadne", ocijenio je Davidović i uputio čestitke mladim parovima i poželio im dug i srećan zajednički život.

On je podsjetio da je Banjaluka jedna od rijetkih lokalnih zajednica u BiH, gdje je broj novorođene djece veći od broja umrlih, zbog čega današnji događaj treba da bude poruka svim mladim ljudima u Srpskoj da krenu putem kojim su krenuli i današnji mladenci.



Mladencima će biti uručeni pokloni, a u toku svadbe biće organizovano i takmičenje za najveseliju mladu i najzgodnijeg mladoženju, a pobjednici će dobiti automobil.



Kolektivno veselje upotpunili su banjalučka pjevačica Maja Tatić, kulturno-umjetničko društvo "Veselin Masleša" i Banjalučka filharmonija.

Organizator ovogodišnje "Svadbe za pamćenje" bio je Studio "Bela", uz podršku gradske Uprave Ministarstva za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, te sponzorstvo brojnih medija, privrednika i organizacija.

Naredno kolektivno vjenčanje u Banjaluci biće održano u maju 2012. godine.

(MONDO, fotoservis.ba)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE