• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Formiran konzilijum za lečenje Jočića

Vlada Srbije odlučila je da obrazuje Konzilijum za lečenje ministra unutrašnjih poslova Dragana Jočića, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći.

 Formiran konzilijum za lečenje Jočića Izvor: MONDO

Kako se navodi u saopštenju vlade, za predsednika Konzilijuma imenovan je Tomica Milosavljević, ministar zdravlja u Vladi Srbije.

U radu Konzilijuma učestvuje i akademik Aleksandar Potapov sa Naučno-istraživačkog instituta neurohirurgije "Burdenko" Ruske akademije medicinskih nauka.

Andreja Mladenović, portparol DSS, čiji je Jočić član, izjavio je prethodno da očekuje da će se zdravstveno stanje ministra narednih dana poboljšati.

Mladenović je na konferenciji za novinare zahvalio svima koji su se javljali i interesovali se za stanje Dragana Jočića i njegovo lečenje i oporavak od posledica saobraćajnog udesa koji je doživeo proteklog vikenda.

"Očekujemo da će se Jočićevo stanje popravljati iz dana u dan i da će se on izboriti s tom nezgodom i pobediti, kao što je i inače u životu, u opštim i privatnim prilikama pobeđivao", rekao je Mladenović.

On nije precizirao kakvo je trenutno Jočićevo zdravstveno stanje.

Dragan Jočić, koji je i potpredsednik DSS-a, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote na auto putu Beograd-Niš i operisan je na Institutu za ortopediju na Banjici.

(www.mtsmondo.com/Beta/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE