• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukač najavio nova hapšenja

Direktor Uprave policije Federacije BiH Dragan Lukač najavio je danas nova hapšenja nosilaca organizovanog kriminala.

 Lukač najavio nova hapšenja Izvor: MONDO

"Biće hapšenja. Prije svega mislim na nosioce organizovanog kriminala, konkretno u vezi sa opojnim drogama", rekao je Lukač na konferenciji za novinare nakon sastanka sa crnogorskim kolegom Veselinom Veljovićem.

Lukač je istakao da policijske agencije BiH i Crne Gore hapse kriminalce svakodnevno i da imaju dosta prostora za saradnju.

On je naveo da postoji puno prostora za zajednički rad policijskih organizacija i dodao da je BiH potpuno otvorena za saradnju.

"Vjerujem da će nosioci organizovanog kriminala koji djeluju na ovom prostoru propratiti naš sastanak i neće biti baš puno srećni što danas razgovaramo o ovim pitanjima", smatra Lukač.

On je dodao da je na sastanku bilo riječi i o kosovskom biznismenu Naseru Keljmendiju, a informacije o njemu biće objedinjene sa podacima policija susjednih država.

Veljović je dodao da je sa Lukačem pričao i o slučajevima Kalić i Šarić, ali ni o tome nije mogao da pruži više informacija.

Prema njegovim riječima, saradnja policijskih organizacija BiH i Crne Gore je profesionalna, kvalitetna i u skladu sa standardima koji definišu oblast međunarodne policijske saradnje.

Veljović je dodao da je sa Lukačem razgovarao i o saradnji graničnih službi, kako bi spriječili pokušaje prekograničnog šverca i kriminala.

Sagovornici su podsjetili i na zajedničke projekte i akcije u kojima su zaplijenjene velike količine različitih vrsta droge i ocijenili da je neophodno intenzivirati saradnju kroz zajedničke operativne timove.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE