• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovičić: Srbi se ne plaše prijetnji

Slavko Jovičić izjavio je da Republika Srpska ne želi nikakve sukobe i rat, te da srpski narod neće uplašiti prijetnje bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

 Jovičić: Srbi se ne plaše prijetnji Izvor: MONDO

"Očito je da bošnjačkoj političkoj eliti najviše smeta predsjednik RS Milorad Dodik zato što brani interese RS, njenu poziciju i ne remeti odnose u BiH kao što to oni rade", rekao je poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH povodom Izetbegovićevog otvorenog pisma u kojem je zaprijetio da će "sto posto patriote" braniti cjelovitost BiH u svakom trenutku.

On je ponovio da je RS ustavna kategorija i da će tako biti i u narednom periodu.

"BiH nikada neće biti uređena kako su oni zacrtali i biti islamska država. Ako nas Bošnjaci istjeraju iz institucija BiH kao 1992. godine, nikada se više vratiti nećemo, a to znači da su srušili BiH", dodao je Jovičić.



"Patriote RS su 300 %"

I predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Pantelija Ćurguz tvrdi da je Srpska trajna kategorija i istakao da su patriote na koje aludira bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović uvele BiH 1992. godine u rat.

"Oni ne mogu nikako da prežale što nisu mogli da poraze srpski naroda na ovim prostorima. RS je trajna kategorija i te 100 odsto Izetbegovićeve patriote moraju znati da bi 300 odstotne patriote branile svetinju RS", rekao je Ćurguz.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE