• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Učenicima hranu naplaćivao zlatom!

Branislav Miletić (35) iz Modriče uhapšen je zbog sumnje da je od učenika tamošnje osnovne škole "Sutjeska" iznudio nakit.

 Učenicima hranu naplaćivao zlatom! Izvor: MONDO

U dobojskoj policiji je navedeno da je na osnovu prikupljenih operativnih saznanja utvrđeno da je Miletić, zaposlen u kiosku, vlasništvo njegovog oca, koji se nalazi u neposrednoj blizini škole, u ponedjeljak od jednog učenika uzeo zlatni nakit u zamjenu za nekoliko sokova, slatkiša i sitan novac.

Prema nezvaničnim informacijama, Miletić je od desetogodišnjeg učenika petog razreda uzeo veću količinu zlatnog prstenja, ogrlica, lančića, te zlatni dukat, prenose "Nezavisne novine".

Dušan Bogdanovoć, direktor OŠ "Sutjeska", juče je kazao da se radi o učeniku nižih razreda, te da su u školi čuli da je iz kuće odnio porodični nakit.

"Zvaničnih informacija još nemamo, a kada ih dobijemo, ako bude tako kao što se sumnja da je učenik iz kuće iznio zlato i vrijedne predmete, koje je radnik kioska otkupljivao, pozvaćemo učenika, roditelje, socijalnog radnika, školskog pedagoga i obaviti razgovor", rekao je Bogdanović.

Zbog sumnje da je Miletić u namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi na isti način i od drugih učenika uzimao zlatni nakit i druge vrijedne predmete koja su mu djeca donosila, on je istog dana uhapšen.

Nad njim se provodi kriminalistička obrada, nakon čega će Okružno tužilaštvo Doboj odlučiti da li će za njega biti zatražen pritvor.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE