• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DSS: Bolje da je EU odlučila da ne šalje misiju

DSS smatra da bi bilo bolje da je EU odlučila da odustane od slanja misije na Kosovo, nego što je ponudila prelazni sporazum.

 DSS: Bolje da je EU odlučila da ne šalje misiju Izvor: MONDO

Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Andreja Mladenović izjavio je da bi bilo najbolje da je Evropska unija (EU) donela odluku da odustaje od slanja svoje misije na Kosovo i Metohiju.

"Bilo bi nabolje da je EU danas donela odluku da potpiše sporazum sa Srbijom i da je isto tako donela odluku da odustaje od protivpravnog slanja Misije za pravljenje lažne države na teritoriji Srbije", kazao je Mladenović agenciji Beta reagujući na ponudu Brisela da Srbija sa EU potpiše politički sporazum.

"Tek kad vidimo tekst sporazuma koji će EU ponuditi Srbiji, moći ćemo da damo i ocenu o tom sporazumu. U svakom slučaju dobro je da danas EU nije donela odluku o slanju svoje misije i bilo bi od najveće vaznosti da EU odustane od te svoje namere", dodao je Mladenović.

Evropska unija ponudila je Srbiji politički sporazum o jačanju sveukupne saradnje u trgovini, ekonomiji, obrazovanju i liberalizaciji viznog režima za srpske gradjanje i taj sporazum bi trebalo da bude potpisan 7. februara u Briselu.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE