• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nismo dobili dopis za humanitarni koncert"

Narodno pozorište RS izašlo sa saopštenjem da nisu dobili zvaničan dopis u vezi sa korišćenjem sale za humanitarni koncert za liječenje Anđele Stanišić

 "Nismo dobili dopis za humanitarni koncert" Izvor: MONDO

Iz Narodnog pozorišta Republike Srpske (NPRS) danas je saopšteno da na njihovu adresu nikada nije stigao bilo kakav zvaničan dopis u vezi sa korišćenjem sale za humanitarni koncert, koji je bio planiran za sinoć.

"Organizacija humanitarnog koncerta bila je neprofesionalna, ali od strane organizatora, Udruženja `Jedno srce jedan svijet`, a ne Narodnog pozorišta Republike Srpske", saopšteno je iz ove kulturne ustanove.

U saopštenju se ističe da je Narodno pozorište RS javna ustanova koja sve svoje aktivnosti uredno dokumentuje i ne može da iznajmljuje salu suprotno odredbama Pravilnika koji reguliše ovu materiju, što uključuje pismeni dopis za odobrenje i vrijeme korišćenja sale, tehničke uslove koje bi Pozorište trebalo da obezbijedi, kao i službe koje moraju biti angažovane.

Na osnovu svih prikupljenih podataka, ovlašćeni organ u Pozorištu u pismenoj formi obavještava tražioca korišćenja sale o iznajmljivanju iste - dodaje se u saopštenju.

Iz Udruženja "Jedno srce jedan svijet" juče je saopšteno da se humanitarni koncert za petogodišnju Anđelu Stanišić, koji je trebalo da bude održan sinoć u Narodnom pozorištu RS, otkazuje zbog "neprofesionalnog odnosa rukovodstva Narodnog pozorišta RS prema manifestaciji koju su organizovali".

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE