• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humanost porodice Gudelj: Darovali novac bolesnoj djevojčici

Iako suočena sa novim problemima zbog zdravstvenog stanja oboljelog Ognjena, porodica Gudelj iz Trebinja pokazala je veliku humanost.

 Humanost porodice Gudelj: Darovali novac bolesnoj djevojčici Izvor: MONDO

Kako je za "Glas Srpske" rekao Ognjenov otac Mario, sav novac koji je Ognjen dobio, a uplaćen je preko humanitarnog broja "BH Telekoma", biće doniran za liječenje teško oboljele osmogodišnje djevojčice Medihe Muratović iz Bihaća.

Ovoj djevojčici je potreban novac za transplantaciju srca i pluća.

"Tata me je napustio i ne želi čuti za mene. Mama mi ne radi nigdje. Nemam svoj vlastiti dom. Živim u stanu koji čak ni kupatilo nema, pa vas još jednom molim za pomoć. Ovdje ni načelnik, ni Centar za socijalni rad ne žele mi pomoći, a hitno moram za Beč u Kliniku na operaciju transplantacije srca i pluća ako želim nastaviti da živim, da se igram sa svojim prijateljima, da idem u školu. Moj život košta oko 350.000 evra, kako kažu doktori", napisala je teško oboljela djevojčica.

Ovo pismo posebno je bilo dirljivo Mariju, koji se takođe bori za svog jedanaestogodišnjeg sina.
"U Boga se nadam da će naša djeca pobijediti ove teške bolesti. Gospođo Rajhana i vama Bog dao da Mediha ozdravi i da se živa i zdrava vrati u svoje djetinjstvo kao i sva druga djeca što su bolesna. To su ptići, tek počeli da žive i prolaze kroz pakao. Ali, treba vjerovati u Boga i dobre ljude i nadati se uspjehu i razmišljati pozitivno. Želim vam svaku sreću i da se novac prikupi, ja vjerujem u dobre ljude da će pomoći i vama kao što su i nama pomogli - kaže Mario u svojoj poruci Medihinoj majci.

Prije nekoliko dana Ognjenu je u bolnici u Kilu pozlilo i trenutno se i dalje nalazi na Odjeljenju intenzivne njege."Doktori analiziraju sve nalaze, Ognjenu je danas mnogo bolje nego juče i nadamo se da će se stanje još stabilizovati i da će operacija koštane srži uskoro biti obavljena" kaže Mario Gudelj.

Mario je podsjetio da je izuzetnim odzivom pojedinaca i kolektiva prikupljen značajan iznos novca za liječenje njegovog sina Ognjena. Ogi i njegova porodica, ali i humani narod Trebinja, RS i BiH ostvaruju nove pobjede, ali konačna borba tek predstoji.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE