• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biljana Bokić nova zvijezda Interneta

Savjetnica predsjednika RS Biljana Bokić postala zvijezda na netu nakon što je prekinula konferenciju za novinare Borisa Tadića i Milorada Dodika.

 Biljana Bokić nova zvijezda Interneta Izvor: MONDO

Biljana Bokić tvrdi da je samo ispoštovala raniji dogovor predsjednika Srbije i RS da prekine njihovo obraćanje medijima kako bi izašli i dočekali teniskog asa Novaka Đokovića, koji je kasnio sa dolaskom zbog magle na aerodromu. Bokićeva kaže za Press da je neprijatno iznenađena i šokirana tolikim publicitetom.

Ona, međutim, navodi da nije prekinula ni Borisa Tadića, ni Milorada Dodika dok su govorili, već je sačekala da završe svoja izlaganja.

Biljana dodaje da nije uskočila ni u riječ novinarima.

"Još tokom obraćanja Tadića dobijala sam signale da prekinem konferenciju jer je Novak Đoković stigao. Javljali su mi da Đoković čeka već pet minuta u automobilu. Sačekala sam strpljivo da Tadić završi sa odgovorom, da bih tek onda saopštila da Novak čeka ispred palate", objasnila je Bokićeva.

Na video-snimku vidi se da je konferencija prekinuta dok je novinar postavljao pitanje Tadiću. Bokićeva navodi da je to „djelimična istina", jer taj novinar nije dobio riječ.

"Procijenila sam da je to najbolji trenutak da se prekine konferencija jer je stigao Đoković, koga je predsjednici trebalo da pozdrave ",  rekla je Bokićeva.

Na snimku se vidi da je Dodik pokušao pogledom da ukaže Bokićevoj da odustane od namjere, ali nije uspio. Tadić je izgledao zbunjeno, da bi prekid konferencije prokomentarisao rečima:

Šta sada da radim? Ja nisam domaćin ovde.

U tom trenutku i Dodik je signalizirao Tadiću da završe sa obraćanjem medija i krenu da dočekaju Novaka Đokovića.  Snimak možete pogledati OVDJE.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE