• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skela": Uhapšeno sedam osoba

U policijskoj akciji "Skela" pripadnici CJB Doboj uhapsili su sedam osoba zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 "Skela": Uhapšeno sedam osoba Izvor: MONDO

U saopštenju iz CJB Doboj navodi se da su uhapšene tri osobe iz Doboja i četiri iz Broda, koja su nakon kriminalističke obrade predata u nadležnost Okružnog tužilaštva u Doboju.

U okviru realizacije operativne akcije kodnog naziva "Skela", od marta do polovine decembra oduzeto je više od 15.500 paklica različitih vrsta cigareta u vrijednosti od preko 50.000 KM, dok je provođenjem istražnih radnji utvrđeno da su prijavljena lica prometovala cigaretama u ukupnoj vrijednosti većoj od 200.000 KM.

Tokom provođenja akcije "Skela" izvršena su 23 pretresa stanova, kuća i pomoćnih prostorija, koji su u vlasništvu ili ih koriste ova lica i to na šest lokacija na području Doboja, 12 u Brodu i na pet lokacija na području federalne opštine Lukavac.

Izvještajem su obuhvaćena još dva lica iz Doboja sa inicijalima G.M. i D.M. za koje postoji osnov sumnje da su uhapšenim licima pomagali u izvršenju krivičnog djela, tako što su na određenim lokacijama skrivali cigarete do momenta predaje posrednicima, a prilikom njihovog transporta dojavljivali lokacije koje treba zaobići kako bi izbjegli policijske patrole.

Akciju "Skela" sproveli su pripadnici odjeljenja za organizovani kriminal i korupciju Uprave kriminalističke policije Republike Srpske i CJB Doboj pod nadzorom Okružnog tužilaštva Doboj.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE