• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"M:tel" paketići za najmlađe

Predstavnici kompanije "M:tel" uručili nikoljdanske paketiće djeci u Zavodu "Dr Miroslav Zotović" i štićenicima Dječijeg doma "Rada Vranješević"

 "M:tel" paketići za najmlađe Izvor: MONDO

Povodom velikog hrišćanskog praznika Svetog Nikole, predstavnici kompanije "M:tel" uručili su prigodne nikoljdanske paketiće za djecu koja se liječe u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" i sve mališane štićenike Dječijeg doma "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, slatkiši će biti podijeljeni i najmlađima u obdaništu koje djeluje pod okriljem Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.

"Bila je to i prilika da se upoznamo sa uslovima rada ovih ustanova, ali i podijelimo radost sa najmlađima koju donosi zaštitnik, među ostalima, djece i pomoraca", kažu u kompaniji "M:tel".

Zahvalivši se na poklonima, mališani i predstavnici ovih ustanova poručili su da ih se "M:tel", kao i prethodnih, sjetio i ove godine, proširujući tako krug prijatelja kojima je doživljaj radosti darivanja itekako potreban.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE