• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sipa zaplijenila 23 tone rezanog duvana

U akciji Sipe širom BiH pronađeno 23.186 kilograma rezanog duvana, kao i velika količina papira i aparatića za motanje cigareta...

 Sipa zaplijenila 23 tone rezanog duvana Izvor: MONDO

U opsežnoj policijskoj akciji, koja je provedena na 15 lokacija u Gradačcu, Brčkom, pijaci Arizona, Bijeljini, Širokom Brijegu i u Grudama, pronađena je velika količina krijumčarenih, nedozvoljeno prometovanih i skladištenih prehrambenih proizvoda i duvana.

Policija je, između ostalog, pronašla 23 186 kilograma rezanog duvana, velika količina papira i aparatića za motanje cigareta, 10 mobilnih telefona, računar.

U akciji, koja je počela rano jutros, pronađeno je oko 15.000 "milka" čokolada, velika količina "nutele", žvakaćih guma, pašteta, čajeva, energetskog pića "red bul", kao i velika količina originalnih naljepnica za sve vrste obojenog žestokog pića, čepovi i boce za piće, čisti alkohol u kantama, emulzija za farbanje alkohola, petarde, pištolj, te dokumentacija o poslovanju firmi i prometovanju artiklima.

Agencija za istrage i zaštitu BiH (Sipa) saopštila je da je u toku kriminalistička obrada lica za koje se sumnja sumnja da su počinila krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa krijumčarenjem, nedozvoljenim prometom akciznim proizvodima, skladištenjem robe i trgovinom.

Osim pripadnika Sipe, u akciji kodnog naziva "Arizona" učestvovali su i pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina, Policije distrikta Brčko, MUP-a Tuzlanskog i Zapadnohercegovačkog kantona, te Uprave za indirektno oporezivanje i Poreske uprave distrikta.

Akcija je izvedena po naredbi Suda i Tužilaštva BiH.

Sipa će i ubuduće nastaviti sa sličnim aktivnostima.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE