• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić podnio ostavku na članstvo

Čavić je obavijestio predsjednika parlamenta Srpske da poslanici vladajuće koalicije "očito žele da izvrše politički pritisak na reviziju javnog sektora"

 Čavić podnio ostavku na članstvo Izvor: MONDO

Član Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za reviziju Dragan Čavić uputio je danas pismo predsjedniku parlamenta Srpske Igoru Radojičiću, u kojem ga obavještava da podnosi neopozivu ostavku na ovu funkciju, zbog opstrukcije rada ovog odbora.

"Poslanici vladajuće koalicije očito žele da izvrše politički pritisak na reviziju javnog sektora svojim uslovljavanjem kvoruma rada ovog odbora, zbog čega dajem neopozivu ostavku na članstvo u Odboru za reviziju javnog sektora", rekao je Čavić danas novinarima u Banjaluci.

U pismu Čavić obavještava Radojičića da već mjesecima ne dobija odgovore od Vlade Republike Srpske na poslanička pitanja o otkupu od strane Investicono-razvojne banke Republike Srpske obveznica koje su emitovale razne privatne firme, te o kupljenim obveznicama Robne kuće "Boska".

"Mislim da ovo nije samo rušenje ugleda narodnih poslanika, već prije svega rušenje ugleda predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske od strane Vlade Republike Srpske i dijela poslanika iz reda vladajuće koalicije", smatra Čavić.

Čavić je poslanik Demokratske partije u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE