• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čolović i Tošić: Nesrećan slučaj, a ne obračun

Mirko Čolović i Bojan Tošić demantovali su da je na krsnoj slavi u kući Pere Šarenca "došlo do obračuna", ističući da je riječ o nesrećnom slučaju.

 Čolović i Tošić: Nesrećan slučaj, a ne obračun Izvor: MONDO

"U kući Pere, a ne Radovana Šarenca, komandira stanice policije Sokolac, tokom proslave krsne slave dogodio se nesrećan slučaj samoopaljenja pištolja, pri čemu smo od metka dobili okrznuća. Nije došlo ni do kakvog incidenta, niti se čulo opaljenje zbog jake muzike, tako da se niko od gostiju nije uznemirio", navode Čolović i Tošić u zajedničkom saopštenju proslijeđenom iz Opštinskog odbora SNSD-a Sokolac.

Oni tvrde da su se nakon toga pozdravili sa domaćinom i otišli.

U kući Pere Šarenca, kako navode, nije bilo nikakvog slavlja povodom smjene bivšeg direktora Šumskog gazdinstva Rajka Bulajića, niti šenlučenja, kako to spekulišu mediji.

"Smatramo da su nepotrebne spekulacije medija u vezi sa ovim slučajem, jer iza svega ne postoji nikakva pozadina.Takođe, ističemo da su mediji preuveličali ovaj slučaj, a sve s ciljem iznošenja neistina, kako bi se uznemirila javnost Sokoca. Svi oni koji u medijima spekulišu, pokušavaju da OO SNSD-a Sokolac nanesu štetu u vrijeme izborne godine", dodaju Čolović i Tošić i izražavaju žaljenje što je došlo do nesrećnog slučaja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE