• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

" Dr Dabić" je lečio i Amerikance

Suvlasnik i direktor bolnice "Nova vita" u Beogradu Milomir Kandić rekao je da je dr Dabić pomogao i mnogim stranim pacijentima.

 " Dr Dabić" je lečio i Amerikance Izvor: MONDO

Suvlasnik i direktor bolnice "Nova vita" u Beogradu Milomir Kandić rekao je da je bio izuzetno iznenađen kada je iz medija saznao da je njegov saradnik bio niko drugi do, glavnom i bradom, Radovan Karadžić.

”Više je ličio na oronulog starca. Bio je zapušten, a stekao sam utisak da je često bio i gladan. Predstavio se kao doktor koji se bavi i alternativnim disciplinama, a naročito je bio zaljubljenik travarstva. Kolege i ja smo kroz nekoliko razgovora procenili da je medicinski veoma potkovan, ali pošto je alternativno lečenje kod nas gotovo obavezna kombinacija s lečenjem sredstvima oficijelne medicine, shvatili smo da je i odličan poznavalac travarstva”, priseća se Kandić.

Direktor bolnice ”Nova Vita” kaže da sve što je ostalo od ”dr Dabića” su energetski krst, ikona arhanđela Gavrila, radiastezijski visak koje mu je poklonio, dodavši da su ostale I rukavice koje je zaboravio kada je poslednji put dolazio.

Milomir Kandić je izjavio da je ”dr Dabić” žarko želeo da se uključi u rad njihove bolnice, ali da to nije bilo moguće zbog dokumentacije za koju je rekao da mu je ostala u Americi.

”Ipak, dr Dragan David Dabić je i dalje dolazio kod nas, često razgovarao sa doktorima, ponekad i sa pacijentima, kako našim ljudima tako i sa strancima. Fascinirao je i neke lekare iz Italije i Amerike, koji su bili naši pacijenti. Jedan od njih koji je došao na lečenje iz Amerike, a bio veoma nervozan zbog bolesti, u prisustvu Davida postajao je smiren i gotovo padao u "nirvanu" , objašnjava Kandić i dodao da se dosta približio Draganu Davidu Dabiću.

(www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE