• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srebrenica obilježava Dan RS

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Radomir Pavlović izrazio je uvjerenje da će građani ove opštine doprinijeti izgradnji bolje i ljepše RS.

 Srebrenica obilježava Dan RS Izvor: MONDO

On je na svečanom prijemu upriličenom, prvi put danas, povodom 9. januara - Dana Republike i krsne slave Svetog arhiđakona Stefana, istakao da se građani ove opštine "zavjetuju da će čuvati, razvijati i slaviti Republiku Srpsku.

Pavlović je, čestitajući Dan Republike Srpske, pozvao prisutne da se "u duhu tolerancije i uzajamnog uvažavanja bolje upoznaju i razgovaraju jezikom ljubavi prema svim ljudima".

Čestitajući Dan RS boračkoj populaciji i građanima Srebrenice, sekretar opštinske Boračke organizacije Miloš Milovanović je istakao da je "Republika Srpska čast i ponos srpskom narodu u Srebrenici" i poručio da će "Srebrenica uvijek biti sastavni dio Srpske".

"Posebno teška iskušenja očekuju srpski narod u Srebrenici, jer oni koji su pokušali da na neustavan i nezakonit način izdvoje ovu opštinu iz RS neće odustati od svojih namjera", rekao je Milovanović i ponovio da će "Srebrenica ostati u Srpskoj, jer je to volja srpskog naroda, koji živi u njoj".
Na svečanom prijemu koji je, uz prigodan program, organizovan u ovdašnjem Domu kulture, prisustvovali su predstavnici lokalne vlasti, institucija i preduzeća, kao i nevladinih organizacija.

Povodom Dana RS, Boračka organizacija Srebrenice najavila je da će sutra biti položeno cvijeće na spomen-obilježja srpskim vojnicima i civilima u Zalazju u Skelanima.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE