• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doktorica istukla medicinsku sestru

Doktorica Snježana Božić podnijela je otkaz nakon što se potukla sa medicinskom sestrom Draganom Jovanović u Domu zdravlja u Srebrenici.

 Doktorica istukla medicinsku sestru Izvor: MONDO

Do fizičkog obračuna u kartoteci Doma zdravlja između Božićeve i Jovanovićeve došlo je u utorak naveče pred kraj dežurstva, a uspio je da ih razdvoji vozač Ratko Obradović.

Prema riječima osoblja Doma zdravlja koje je bilo dežurno, doktorica je prvo verbalno, a zatim i fizički nasrnula na medicinsku sestru tukući je i grebući rukama.

Zamjenik direktora Doma zdravlja Slađana Božić, sestra doktorice Božić, tvrdi da je Jovanovićeva isprovocirala Božićevu i da je nasrnula na nju, pa je morala da se brani.

Ovaj događaj prijavljen je policiji koja je uzela izjave.

Doktorica Ljiljana Ivančić rekla je da je policija tražila da pregleda aktere tuče i da je kod Jovanovićeve konstatovala blag otok i ogrebotine na lijevoj ruci, te crvenilo ušiju, uplakanost i povišen pritisak, a da doktoricu Božić nije pregledala.

Akterke tuče u srijedu nisu bile na poslu, jer je doktorica Božić podnijela pismeni otkaz, a Jovanovićeva je otišla na edukaciju za porodičnu medicinu u Foču.

Direktor Doma zdravlja Petar Lončarević rekao je da će slučaj razmotriti disciplinska komisija i da će prema Božićevoj i Jovanovićevoj biti preduzete određene mjere.

Prema riječima Slađane Božić, međuljudski odnosi u ovom kolektivu odavno su loši, jer se osoblje u ovoj ustanovi podijelilo po stranačkoj pripadnosti.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE