• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povređeni Srbin iz KPS-a u životnoj opasnosti

Nebojša Vukomanović iz Leška, koji je zbog teških povreda zadobijenih u Kosovskoj Mitrovici prebačen u Kragujevac, u životnoj je opasnosti.

 Povređeni Srbin iz KPS-a u životnoj opasnosti Izvor: MONDO

Načelnik Kliničkog centra u Kragujevcu Dragče Radovanović izjavio je da je Vukomanović, pripadnik Kosovske policijske službe (KPS), pogođen u desnu stranu glave i ima teške povrede mozga.

Dežurni lekar Odeljenja intenzivne nege prof. dr Đorđe Ugrinović rekao je Tanjugu da je posle hirurške intervencije, koja je trajala puna četiri sata, Vukomanović i dalje u komi, priključen je na aparat za disanje i smešten na odeljenje intenzivne nege.

Vukomanović je u Klinički centar u Kragujevcu dovezen u besvesnom stanju, odnosno, kako su lekari rekli u stanju moždane kome.

KPS je saopštio da Vukomanović u trenutku ranjavanja nije bio na dužnosti. Portparol KPS-a za region Mitrovice Besim Hoti je za agenciju Beta je on u vreme povređivanja bio u civilnom odelu.

Ilija Ćuća (33) koji je zbog teške povrede oka prebačen u Beograd, zbrinut je na Očnoj klinici i van životne opasnosti je, rečeno je Beti u toj zdravstvenoj ustanovi.

U sukobima Srba i pripadnika međunarodnih misija u severnom delu Kosovske Mitrovice povređeno je više od 100 ljudi. Među povrednjenima su i pripadnici UNMIK policije i Kfora.

U najtežem stanju bili su Ćuća i Vukomanović koji su prebačeni na lečenje u Beograd, odnosno Kragujevac.

(agencije/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE