• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knezović pucao u navijača Sarajeva? (FOTO)

Mostarski “Dnevni list” je objavio fotografije za koje tvrdi da su slike Olivera Knezovića sa oružjem, osumnjičenog za ubistvo Vedrana Puljića.

 Knezović pucao u navijača Sarajeva? (FOTO)  Izvor: MONDO

Knezović je osumnjičen da je tokom navijačkih nereda u Širokom Brijegu hicem iz vatrenog oružja ubio Vedrana Puljića, navijača Fudbalskog kluba(FK) “Sarajevo”.

“Dnevni list” tvrdi kako prvi detalj sukoba navijača “Sarajeva”, među kojima se nalazi i Vedran Puljić, na ulici pored stadiona Pecara, pokazuje u velikom krugu Olivera Knezovića.

Na drugoj slici Knezović podiže ruku s pištoljem i cijev okreće prema grupi navijača FK Sarajevo, među kojima je i Vedran Puljić (s ruksakom na leđima).

Treća slika prikazuje detalj kada se među grupom navijača više ne vidi Vedran Puljić, a s druge strane opet s pištoljem u ruci, Oliver Knezović se povlači.

Četvrta slika, piše “Dnevni list”, prikazuje grupu navijača “Sarajeva” kako letvama i kamenjem napadaju građane Širokog Brijega, među kojima je i Knezović, opet s pištoljem u ruci, uperenim prema navijačima.

I na petoj slici, dok traje sukob navijača “Sarajeva” sa policijom, Oliver Knezović prilazi jednom policajcu na ulici i predaje mu pištolj.

Za ubistvo Vedrana Puljića osumnjičen je i policajac Dragan Vujović, koji se nalazi u pritvoru, dok je Oliver Knezović, nakon što se predao policiji i priznao odgovornost, istu noć je pobjegao, navodno u Hrvatsku.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE!

(MONDO, foto: rtvmo.ba, dnevnilist.ba)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE