• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krajišnik u zatvoru s islamskim teroristima

Jedan od bivših čelnika RS, osuđen za zločin protiv čovječnosti, nedavno je prebačen u jedan od najozloglašenijih britanskih zatvora.

 Krajišnik u zatvoru s islamskim teroristima Izvor: MONDO

Momčilo Krajišnik, jedan od bivših čelnika RS, osuđen za zločin protiv čovječnosti na 20 godina zatvorske kazne, nedavno je prebačen u jedan od najozloglašenijih britanskih zatvora, gdje su smješteni islamski teroristi i ubice djece.

Krajišnik će svoju kaznu odslužiti u zatvoru "Vejkfild", Nort Jorkšir, gdje su smješteni monstrumi poput Roja Vitinga i Roberta Bleka, koji su osuđeni za ubistvo djece, pišu banjalučke "Nezavisne novine".

Bivši predsjednik Narodne skupštine RS smešten je u D krilo ovog zatvora prije dvije sedmice. On se nalazi u neposrednoj blizini Roja Vitinga, koji je osuđen zbog ubistva djevojčice Sare Pejn.

Kako je Krajišnik, između ostalog, osuđen zbog progona muslimanskog stanovništva, čuvarima je naređeno da ga posebno obezbijede jer se u zatvoru nalaze i islamski teroristi i fundamentalisti.

I dok su neki muslimanski zatvorenici ostali u D krilu, većina islamskih terorista je prebačena u druge dijelove zatvora. Inače, Krajišnik sebe smatra političkim zatvorenikom i izuzetno je nezadovoljan što je smješten baš u ovaj zatvor.

"Većinu vremena provodi čitajući i iz ćelije izađe samo da uzme hranu i to je sve", izjavio je jedan od zatvorskih službenika koji je želio da ostane anoniman.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE