• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Dijalog bez stranaca

Premijer Srpske tvrdi da sudbina BiH zavisi isključivo od domaćih političara! Poručuje, dijalog hitno nastaviti, bez obzira gdje, samo bez stranaca!

 Dodik: Dijalog bez stranaca Izvor: MONDO

Lider SNSD-a, rekao je za "Nezavisne novine" da bošnjački političari naivno vjeruju da će neko urediti stvari kako njima odgovara, te da ne slušaju šta poručuju američki zvaničnici, koji ističu da je neophodno da odluke donose domaći lideri.

Navodeći da je za petak, 30. oktobar, u Banjaluci zakazao sastanak lidera domaćih političkih partija, te da postoje najave da se političari iz Federacije BiH neće odazvati, Dodik je rekao da je spreman da učestvuje i na sastanku u Sarajevu već u ponedjeljak, ukoliko ga sazovu funkcioneri bošnjačkih stranaka, ali bez prisustva stranaca.

“Oni moraju da budu svjesni da na sastancima za koje očekuju da će inicirati stranci, mi više nećemo da učestvujemo”, rekao je Dodik.

Dodik smatra da se u BiH uporno ponavlja scenario u kojem se situacija dramatizuje uoči sjednice Savjeta za provođenje mira (PIK), te da se ne govori o pozitivnim stvarima, navodeći kao uspješan primjer ispunjavanje zahtjeva za liberalizaciju viznog režima.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE