• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspušten banjalučki SDS

Predsjedništvo Srpske demokratske stranke (SDS) donijelo je odluku o raspuštanju Gradskog odbora te partije u Banjaluci.

 Raspušten banjalučki SDS Izvor: MONDO

U odluci o raspuštanju Gradskog odbora SDS-a se navodi da je odluka donesena poslije zaključaka Predsjedništva SDS-a od 27. oktobra ove godine, prenose "Nezavisne novine".

"Predsjedništvo SDS-a je na sjednici od 27. oktobra razmatralo situaciju u Gradskom odboru Banjaluka i zaključilo da su novonastali problemi i podjele takve prirode da ne mogu biti prevaziđeni dogovorom", navodi se u obrazloženju i dodaje da je to dovelo u pitanje dalje funkcionisanje Gradskog odbora.

Takođe, kaže se da je predsjedništvo procijenilo da takva situacija u Gradskom odboru može dovesti do problema koji će imati posljedice na sljedećim izborima, te se odlučilo za raspuštanje ovog odbora.

Odlukom predsjedništva se zadužuju potpredsjednik stranke Ognjen Tadić i potpredsjednik iz reda omladine Ljubo Ninković da u razumnom roku obave konsultacije i predlože predsjedniku stranke sastav privremenog gradskog odbora i njegovog predsjednika, koji će biti u funkciji do sprovođenja izbora.

Mladen Bosić, predsjednik SDS-a, potvrdio je da je došlo do raspuštanja Gradskog odbora Banjaluka, ali nije želio da daje bilo kakve dodatne komentare.

On je samo kratko rekao da će se o ovom pitanju oglasiti sekretarijat stranke.

Ognjen Tadić, koji je uz Ljubu Ninkovića zadužen da predloži sastav privremenog gradskog odbora, nije želio da bilo šta komentariše jer kako kaže radi se o unutarstranačkoj stvari.

Predrag Vulin, dosadašnji predsjednik Gradskog odbora banjalučkog SDS-a, nije odgovarao na telefonske pozive novinara.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE