• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održan glavni pretres protiv doktorice iz Brčkog

Autor SRNA

Pred Osnovnim sudom distrikta Brčko danas je održan glavni pretres u predmetu protiv Ferhate Šećerbegović, ljekara specijaliste pedijatrije u "Zdravstvenom centru Brčko", koja je optužena za teška krivična djela protiv zdravlja ljudi

  Tužilaštvo distrikta Brčko optuženu tereti da je kao doktor medicine primijenila neprikladan način liječenja i time prouzrokovala da se kod maloljetne N.B. zdravlje teško naruši i postojeća bolest znatno pogorša, saopšteno je iz Pravosudne komisije distrikta Brčko.


"Na današnjem pretresu nastavljeno je izvođenje dokaza saslušanjem svjedoka optužbe, među kojima su saslušani roditelji preminule maloljetne N.B, dok je za nastavak pretresa, koji je zakazan za 18. februar u 10.30 časova, određeno saslušanje još tri svjedoka", navedeno je u saopštenju.

Trogodišnja djevojčica Nejla Bajrić, koja je bolovala od mišićne hipotonije, dovezena je zbog prehlade na Pedijatrijsko odjeljenje Opšte bolnice Brčko. Nakon što joj se stanje naglo pogoršalo, djevojčica je upućena u Tuzlu, ali je preminula na putu do Kliničkog centra.

Roditelje djevojčice optužili su dežurne pedijatre u brčanskoj bolnici da su se nemarno odnosili prilikom liječenja djevojčice. 

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE