• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gradina 3": Pohapšeni dileri

U akciji kodnog naziva "Gradina 3" uhapšeno 35 lica osumnjičenih za organizovani kriminal, zloupotrebu droga i nedozvoljeno držanje oružja.

 "Gradina 3": Pohapšeni dileri Izvor: MONDO

"Do sada je pretreseno 70 lokacija u RS, Federaciji BiH i Brčko distriktu, a preduzete su mjere protiv više od 60 lica", izjavio je novinarima u Banjaluci ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo.

U akciji "Gradina 3" zaplijenjeno je sedam kilograma skanka, po 100 grama heroina i spida, 200 komada ekstazija i više specijalnih vaga sa tragovima droga, te veća količina automatskog oružja, ekslpoziva, municije, ručnih bombi i pištolja.

Zaplijenjena je i veća količina novca za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnih djela, veći broj telefona, telefonskih brojeva i sim kartica.

"Ova akcija je samo još jedna od potvrda da pripadici MUP-a RS veoma sistematično i uporno provode ove aktivnosti i pokazatelj da veoma odgovorno i profesionalno rade svoj posao i tako će nastaviti i u budućnosti", rekao je Čađo.

Srna je prethodno javila da je u Doboju u petak ujutro u akciji pripadnika MUP-a RS  privedeno devet osoba osumnjičenih za rasturanje droge.

Akcija "Gradina 3" još je u toku, a riječ je o nastavku prošlogodišnjih akcija "Gradina 1" i "Gradina 2".

Akciju koordiniše Specijalno tužilaštvo RS u saradnji sa Okružnim tužilaštvom Doboj, a učestvuju Uprava krim-policije MUP-a RS, Jedinica specijalne policije, centri javne bezbjednosti Banjaluka, Doboj, Bijeljina i Istočno Sarajevo, Federalna uprava policije, kantonalni MUP-ovi i policija Brčko distrikta.

(MONDO/Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE