• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović nadglasan oko budžeta

Predsjedništvo BiH utvrdilo Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2010., bez saglasnosti srpskog člana.

 Radmanović nadglasan oko budžeta  Izvor: MONDO

Za prijedlog su glasali predsjedavajući i član Predsjedništva BiH Željko Komšić i Haris Silajdžić, dok je član iz Republike Srpske Nebojša Radmanović bio protiv.

Savjet ministara BiH usvojio je na sjednici 5. novembra Nacrt zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2010. godinu, kojim je predviđeno da ukupni prihodi za finansiranje institucija BiH u narednoj godini iznose 1.028.034.000 KM.

Radmanović je tokom rasprave na sjednici istakao da je protiv povećanja bilo koje stavke, kao i budžeta u cjelini zbog ukupne ekonomske situacije u BiH i globalne krize.

Komšić i Silajdžić su iznijeli prijedlog da stavka - sredstva za finansiranje projekata održivog povratka - umjesto 10.500.000 KM, iznosi 32.000.000 KM, odnosno da bude na nivou 2009. godine, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Predsjedništvo je donijelo zaključak da se Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH dostavi Parlamentarnoj skupštini na usvajanje.
(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE