• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUP RS obilježio krsnu slavu

Pripadnici MUP-a RS u Bijeljini su proslavili krsnu slavu - Svetog Arhangela Mihaila

 MUP RS obilježio krsnu slavu Izvor: MONDO

U krugu Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina i u prisustvu brojnih zvanica iz javnog i političkog života opštine u petak je svečano obilježena krsna slava Ministarstva unitrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske (RS) - Sveti Arhangel Mihailo.

"Osamnaest godina proslavljamo svoju slavu, Svetog Arhangela Mihaila, našeg zaštitnika. MUP RS je u prethodnom periodu ostavrivao i ostaruje svoju ustavnu i zakonodavnu ulogu s ciljem obezbjeđivanja sigurnosti svih građana", rekao je portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić.

On je izrazio uvjerenje da će pripadnici MUP-a i ubuduće profesionalnim radom dati, zajedno sa građanima, doprinos na očuvanju bezbjednosti na ovim prostorima.

Napominjući da CJB Bijeljina djeluje kao organizaciona jedinica MUP-a RS, on je istakao da Centar pokriva 10 opština RS, te da se sa sigurnošću može reći da je dao ogroman doprinos bezbjednosti.

"Uspjeli smo da ostvarimo dobre odnose između etinčkih grupa, pa je stvoren bezbjednosni ambijent u kojem građani mogu biti zadovoljni. Naravno da u vremenu u kojem živimo imamo velika iskušenja - najezdu kriminala uzrokovanog društveno-političkom situacijom, ali i ekonomskom. Mislim da ćemo uspjeti odgovoriti svim izazovima i uz profesionalana rad davati značajne rezultate kako bi građani bili bezbjedni", poručio je Perić.

Načelnik CJB Bijeljina Vaslije Andrić čestitao je slavu svim pripadnicima MUP-a RS.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE