• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šnjegota za MONDO: Sve se samo kaže

Autor Brankica Spasenić

Glavni revizor RS Duško Šnjegota danas nije želio komentarisati zahtjev za njegovom smjenom koji je uputio lider SNSD-a Milorad Dodik nakon sastanka sa koalicionim partnerima u Banjoj Luci.

"Sutra ćemo održati sjednicu kolegijuma i nakon toga iznijeti stav o svemu. U ovom trenutku je preuranjeno da govorim o tome", kazao je Šnjegota.

Na pitanje da li je ovo pritisak na Glavnu službu za reviziju RS, a sa kojim će se ukoliko on bude smijenjen, vjerovatno suočiti i njegov nasljednik, Šnjegota je samo kratko dodao „Sve se samo kaže“.

Podsjećamo, vladajuća koalicija u RS (SNSD-DNS-SP) zatražila je danas na sastanku u Banjoj Luci smjenu glavnog revizora RS.

"Imajući u vidu zloupotrebe glavnog revizora, biće pokrenut postupak njegove smjene i smjene njegovog tima. Netačni podaci se pokušavaju pokazati kao dominantni. Pozivam ga da podnese ostavku, inače ćemo ga smijeniti", kazao je danas lider SNSD-a Milorad Dodik.

Izvještaje revizora je ocijenio kao tendenciozne, da „dovode javnost u zabludu“, a iznio je podatak da je RS ekonomski stabilna, te da je „na nivou fondova do avgusta zabilježeno povećanje prihoda od 100 miliona KM“.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE