• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: Pozitivne stvari ne privlače medije

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da mnoge važne i pozitivne stvari, koje se dešavaju na ovim prostorima, ne privlače pažnju ovdašnjih medija i da se njima ne otvaraju dnevnici.

 Cvijanović: Pozitivne stvari ne privlače medije Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Cvijanovićeva je rekla da to govori kao građanin, te da je nesrećna što medijska tema ne postaju uspješni ljudi, kompanije, poslodavci, ljekari, studenti...

"Mislim da bi naši građani bili ponosni na to kakve ljude imamo. Treba svi da znaju da je, na primjer, u Kliničkom centru urađena neka sjajna operacija i da smo tamo dobili stručnjake svjetskog glasa koji su došli i uradili neki dobar posao za zdravstvo Srpske", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Brodu.

Ona je poručila ministrima u Vladi Republike Srpske da treba da budu dostupniji medijima, ističući da je nezadovoljna time što se često nisu znale prezentovati određene stvari.

"Često smo zatrpani nekim dnevnim poslovima i ne razumijemo ulogu medija. Mislim da u društvu nedovoljno razumijemo značaj medija, a druga dimenzija je da moramo početi otvorenije da pričamo o određenim stvarima i da promovišemo dobre ljude i uspješne pojave u Srpskoj, na način kako oni to zaslužuj", rekla je Cvijanovićeva.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE