• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska neće odustati od obilježavanja 9. januara

Autor SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da Srpska ne odustaje od obilježavanja 9. januara - Dana Republike, bez obzira na kvazi pokušaje, političko podmetanje i licemjerje koje je došlo iz Sarajeva putem Ustavnog suda BiH.

 Srpska neće odustati od obilježavanja 9. januara Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO


"Srpska je time još više motivisana da Dan Republike obilježi na pravi način", naglasio je Dodik na prijemu za predstavnike medija, povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike Srpske.

Predsjednik Dodik rekao je da je svim gradonačelnicima i načelnicima opština uputio zahtjev da se u okviru lokalne skupštine donese odluka da jedna ulica u svakom mjestu nosi naziv 9. januar.

"Mislim da je to važno i to je dio naše identifikacije, našeg identiteta. Republika Srpska je rođena tada i ne može biti nijedan drugi datum, bez obzira na neumoljivi cinizam i pokvarenost međunarodnih sudija koji su učestvovali u tome i pritisaka koji su došli sa te strane", istakao je Dodik.

Dodik je predstavnicima medija odao priznanje za rad na obavještavanju javnosti o svim događajima u Republici Srpskoj.

Banjaluka obojena u crveno, plavo i bijelo FOTO

Predsjednik Republike rekao je da je Srpska, kroz obezbjeđivanje potpuno neutralnih uslova za rad javnih medija, sebe gradi na najbolji mogući način.

"Poznato mi je da su mediji teška i stresna oblast za rad, ali mislim da nije bilo nijednog događaja u Republici Srpskoj da nije bilo medijskog obavještavanja", istakao je Dodik.

Predsjednik Srpske je svim novinarima i predstavnicima medija poželio uspješne novogodišnje i božićne praznike, i Dan Republike Srpske. 

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE