• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUP RS: Sarađujemo sa policijom Srbije

Autor mondo.ba

U istrazi o ubistvu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića MUP Republike Srpske sarađuje i sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije.

 Ubistvo Krunića MUP RS policija Srbije Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva nastavlja rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ubistava u Glamočanima, a u okviru ove istrage ostvarana je i saradnja sa MUP-om Republike Srbije", saopšteno je danas iz MUP-a. 

Nije precizirano na šta tačno se ta saradnja odnosi.

Radnik firme "Sektor sekjuriti" Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji se dovodi u vezu sa pomenutim ubistvom kao i ranjavanjem Željka Gajića, uhapšen je danas i priveden u Republičko javno tužilaštvo.

"Dana 22. aprila oko 22.30 časova u mjestu Glamočani, opština Laktaši, osumnjičeni Rodoljub Gajić je zajedno sa Kovačević Željkom, Đukanović Benedijem i Baldo Emilijom izvršio predmetno krivično djelo", naveli su iz MUP-a RS.

Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedi Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE