• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"SDA je ratna partija, ne može držati lekcije''

Autor SRNA

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da je SDA ratna partija koja je vodila rat i stajala iza zločina i da kao takva ne može držati lekcije SNSD-u.

"Meni i SNSD-u lekciju da drži SDA koja je ratna partija, vodila je rat i stajala iza zločina zbog kojih bi Alija Izetbegović /nekadašnji lider SDA/ bio u Haškom tribunalu da nije preminuo. Sada meni njegov sin /Bakir Izetbegović/ i njegovi nasljednici drže predavanje o moralu, što govori da je u Bosni sve propalo", rekao je Dodik za Alternativnu televiziju.

Komentarišući posljednje izjave Bakira Izetbegovića koji je, između ostalog, rekao da se Dodik od "socijaldemokrate pretvorio u agresivnog nacionalistu i već deceniju opstruiše vitalno važne procese u zemlji", Dodik kaže da to nije ništa novo od SDA.

"Ništa nije novo osim činjenice da se na obilježavanju dana SDA apostrofiram kao glavni problem ove stranke. Meni je drago što sam im najveći problem, jer politika koju vodi SDA jeste ona koja je protiv Republike Srpske i srpskog naroda u cjelini", rekao je Dodik.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tommy Gavin

A ti tako dobro vodis srpski narod da nas je sve manje svakoga dana.

MONDO REPORTAŽE