• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično: One UI 5 Watch stiže na Galaxy pametne satove

Autor Ilija Baošić

Kompanija Samsung je najavila da će kasnije ove godine lansirati svoj najnoviji korisnički interfejs za pametne satove. Pogledajte šta je novo.

 Samsung UI satovi Izvor: YouTube / Samsung

Ukoliko ste vlasnik Galaxy Watch pametnog sata, imamo odlične vijesti za vas - Samsung je upravo najavio One UI 5 Watch korisnički interfejs. Novi OS će se na pametnim satovima naći kasnije ove godine, a očekuje se da ćemo ga prvo vidjeti na novom Galaxy satu.

Još uvijek nije poznato koji je pametni sat u pitanju - vjerovatno Galaxy Watch 6 - ali ono što znamo jeste da će beta verzija softvera uskoro biti dostupna za Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5. U zvaničnom saopštenju, Samsung je posebno želio da istakne unapređenja na tri polja - spavanje, fitnes i bezbednost.

Izvor: Samsung

Na satovima koji pokreću novi korisnički interfejs, vlasnici će pronaći funkciju koja će pokušati da da neke korisne savjete u vezi kvalitetnijeg sna, a stiže i nove SmartThings integracija koja se može podesiti da isključi pametne kućne uređaje ukoliko detektuje da korisnik zaspao.

Izvor: Samsung

Galaxy Watch satovi će takođe dobiti nove zone otkucaja srca kako bi preciznije kvantifikovali uticaj treninga. Postoji pet zona koje se kreću od "zagrijavanja" do "maksimalnog napora", a Samsung kaže da će ova promjena pomoći korisnicima da "postave ciljeve na osnovu svojih sposobnosti".

Izvor: Samsung

Dodatno, One UI 5 Watch donosi unapređenu SOS funkcija koja će pametnom satu dozvoliti da automatski kontaktira hitnu službu i prenese korisničku lokaciju u slučaju pada, a detekcija pada će podrazumjevano biti uključena za sve korisnike starije od 55 godina.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS